shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Počinje FIBA liga šampiona

0 Komentari
2217
18-10-16

 

Ekspedicija KK Partizan NIS je rano jutros otputovala za Nemačku gde će se naš tim sutra od 20 časova odigrati meč I kola FIBA lige šampiona protiv Ludvigsburga. (direktan prenos na TV Arena Sport).  Prema rečima organizatora, ulaznice za sektor D u kojem će se naći navijači Partizana su još jutros rasprodate pa će crno-beli i na prvom evropskom gostovanju ove sezone imati podršku sa tribina.

 

Pred sutrašnji meč, trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić je izjavio:

 

“Igraćemo protiv tima koji je veoma dobro izbalansiran, tima koji je selektiran da igra na način koji trener Patrik voli: agresivno u odbrani, sa velikim brojem situacija u kojima je potrebno brzo reagovati, dok su u napadu opasni na ‘low post’ pozicijama uz nekoliko dobrih šutera, nekoliko igrača koji pokrivaju više pozicija i nekoliko veoma talentovanih igrača koji igraju dobro u odlučujućim trenucima. Imaju punu rotaciju od 12 igrača i trude se da drže visok tempo igre tokom cele utakmice. Odlično su startovali u domaćem prvenstvu, igraju sa puno samopouzdanja i uopšte im ne nedostaje igrač koji je otišao a bio je veoma važan u njihovom sistemu. Mi moramo da budemo koncentrisani tokom čitavih 40 minuta, spremni da igramo protiv solidne, čvrste ekipa koja ima dobar napadački potencijal i dobre navike dobre navike u skoku i u stavljanju pritiska na igrača sa loptom.”  - zaključio je Džikić.

 

Nakon utakmice, na sajtu basketballcl.com će biti emitovan live stream  konferencije za medije. Crno-beli se dan posle duela sa Ludvigsburgom vraćaju u Beograd, a već u nedelju, tačno u podne gostuju u Železniku protiv FMP-a u okviru VI kola ABA j.t.d. lige.

izvor:kkpartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Počinje fudbalsko proleće Super liga Srbije 12. kolo Voždovac – Partizan 15.10.2016/FOTO/ Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Liga Evrope: 2. kolo kvalifikacija, FK Partizan – Zaglebie Lubin 14.7.2016 /FOTO/ Počinje polufinalna serija Super liga Srbije, 37. kolo Partizan - Vojvodina / FOTO / 21.05.2016 Super liga Srbije Radnički – Partizan / FOTO / 15.05.2016 Superliga Srbije Partizan NIS - Konstantin / FOTO / 14.05.2016 Super liga Srbije, 35. kolo, Beograd, stadion Partizan, 7.5.2016 -19:00h. ABA liga : Partizan - Krka / FOTO / 24.10.2015
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.