shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Počinje polufinalna serija

0 Komentari
1216
27-05-16

U subotu od 18 časova, crno-beli dočekuju FMP. Džikić: “Mi polufinale docekujemo gotovo 100% zdravi i spremni da uradimo sve što je potrebno da bi smo se plasirali u finale.

Polufinalna serija prvenstva Srbije za crno-bele počinje u subotu, kada od 18 časova Partizan NIS dočekuje FMP. Ligaški deo Superlige Srbije, crno-beli su završili na prvom mestu grupe B, dok je naš sutrašnji rival bio drugi u grupi A, ostavivši iza sebe valjevski Metalac, učesnika

Pred prvu utakmicu polufinala, trener Partizana, Aleksandar Džikić ističe:

“Dosadašnjim igrama u KLS smo izborili pravo domaćinstva u polufinalu i veoma smo zadovoljni zbog toga. Naš protivnik je ozbiljna organizacija, ima punu rotaciju u sastavu, potpunu formaciju sa dva igrača na svakoj poziciji. Sastav im je krcat momcima koji su prošli reprezentativne selekcije, a ovo polufinale za njih praktično znaci prijemni ispit za sastav evroligaškog predstavnika ABA lige. Čeka nas motivisan rival koji ima jasnog predvodnika u organizatoru igre, koji iza sebe ima dugogodisnju saradnju sa trenerom, a to uvek daje dodatni kvalitet. To je skakački agresivna ekipa, sa puno poena koje postižu u ranoj fazi napada.” – izjavio je Džikić i dodao da su crno-beli spremni za sutrašnji duel.

“Mi polufinale dočekujemo gotovo 100% zdravi i spremni da uradimo sve što je potrebno da bi smo se plasirali u finale. Sigurno nećemo potceniti protivnika, nema mesta za ‘lako ćemo’ razmišljanja. Ne sme se tako ući u duel sa njima, koji iza sebe imaju dobru sezonu i nikakav imperativ pobede. Potrebno je da uradimo više na parketu, uspostavimo ritam i način igre koji nama odgovara.” – poručuje Džikić.

Novica Veličković podvlači važnost sutrašnjeg meča.

“FMP je mlada i talentovana ekipa koja igra veoma čvrsto. Od kada sam došao, odigrali smo sa njima dve prijateljske utakmice, namučili su nas u kupu i zaslužuju svaki respekt. Sada se sve zaboravlja, ulazi se u seriju i nemaš prava na kikseve.  Moramo da odigramo jako i čvrsto jer naspram nas nije tim za potcenjivanje.” – istakao je Veličković.

Prodaja ulaznica počinje tri sata pre utakmice na blagajnama dvorane “Aleksandar Nikolić”. Pre toga, karte za tribine će se naći u prodaji u zvaničnoj prodavnici KK Partizan NIS. Ulaz na tribine košta 300 a za parter 500 dinara.

Porodica na okupu

Specijalni gosti KK Partizan NIS na prvoj utakmici polufinala Superlige Srbije biće crno-beli šampioni.

U dvoranu „Aleksandar Nikolić“ dolaze vaterpolisti Partizana koji su ove srede osvojili 27. titulu državnog prvaka, juniori KK Partizan NIS koji su u četvrtak postali prvaci Srbije, Žofri Lovernj i Leo Vesterman. 

(Foto: Igor Danilović / KSS)  izvor: kk partizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Počinje fudbalsko proleće Počinje FIBA liga šampiona Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Džikić pred treću utakmicu finala: „Borićemo se sve dok finalna serija traje." KLS - finalna serija 2015
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.