shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Počinje fudbalsko proleće

0 Komentari
1205
17-02-17

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da očekuje dobru igru i dobar rezultat svojih igrača u predstojećoj utakmici protiv Rada na početku prolećnog dela Super lige Srbije.

"Evo nas na novom početku, kao da je nova sezona, jer ova pauza traje toliko dugo da se sve promeni. Svaki početak je težak, a mi gostujemo ekipi Rada, koju jako cenimo. To je kvalitetna ekipa sastavljena od grupe momaka starijih od 30 godina sa međunarodnim iskustvom, ali i grupe mladih kvalitenih igrača", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 14 časova na Banjici protiv Rada, utakmicu 22. kola Super lige Srbije, prvu u prolećnom delu prvenstva.

"Partizan kao i u svakoj utakmici traži put do dobrog rezultata i dobre igre, a recept za to je jako dobro poznat. Niko više ne sme da želi pobedu od igrača Partizana, pogotovo u prvoj utakmici. Očekujem dobro izdanje svojih fudbalera, da se sposobnosti podignu na gornju granicu realnih mogućnosti i da idu preko granice bola, a sve za uspeh tima i za dobar start prvenstva", naveo je on.

Nikolić je kao posebnu opasnost za svoju ekipu istakao nekadašnjeg prvotimca Partizana Nikolu Drinčića, kao i igru iz prekida.

"To je nekad bio naš kvalitet, sada je kvalitet našeg protivnika i mi treba da uradimo sve da ne dozvolimo situaciju da taj kvalitet dođe do izražaja", naveo je on.

U prvom Nikolićevom mandatu u Partizanu, ekipa je dva puta prolećni deo šampionata počinjala remijima, pa je novinare zanimalo da li bi to mogao biti dodatni motiv pred duel sa Radom.

"Nemam nikakav poseban motiv zbog toga. Situacija je potpuno drugačija, u sportu nema prošlosti. Više se i ne sećam poslednjih 17 utakmica, a niko se neće sećati te serije u slučaju neuspeha na Banjici", rekao je Nikolić.

izvor:novosti.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 17 February 2017 10:21 PM
Povezani clanci: Počinje FIBA liga šampiona Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Počinje polufinalna serija Vanredna Skupstina Fudbalskog kluba Partizan / FOTO / 24.05.2016
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.