shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

VELIKO PRIZNANJE: Kapiten Partizana blistao u Trevizu

0 Komentari
2545
13-06-16

Vanja Marinković oduševio sve prisutne na Adidasovom kampu.

Dario Briuzela (Estudijantes), Dejan Todorović (Bilbao), Kenan Sipahi (Karšijaka), Petr Korneli (Le Man) i Vanja Marinković iz Partizana izabrani su idealnu petorku Adidas kampa koji se tradicionalno održava u Trevizu.

Revija perspektivnih igrača u Trevizu održava sa ciljem da se mladi talenti predstave desetinama skauta sa pet kontinenata.

Kapiten Partizana oduševio je sve prisutne u Italiji i dobio pohvale od brojnih stručnjaka u čijim notesima podvučeno.

izvor:srbijadanas.com

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Remi Partizana na evropskoj premijeri Skaut Partizana: Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, nisu bunkeraši Nova pobeda Partizana na pripremama, Vlahović strelac Marko Jovanović otvorio dušu: Nisam ovo zaslužio od Partizana Fofana otišao iz Partizana i oprostio dug Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića Stefan Birčević je prvo pojačanje Partizana u sezoni 2016/17 Veličković: Mislim da sam bio primer kako bi trebalo da se odnose prema dresu Partizana
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.