shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Brašanac: Ozbiljno protiv Zaglebja, opuštanje može da košta

0 Komentari
1156
12-07-16

Fudbaler Partizana Darko Brašanac izjavio je danas da crno-beli maksimalno ozbiljno moraju da shvate Zaglebje u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Najvažnije da uđemo maksimalno motivisani u svaku utakmicu i ujedno spremni za veliku borbu tokom celih kvalifikacija. Samim tim će i kvalitet ekipe, koji je veliki, doći do izražaja - rekao je Brašanac za klupski sajt.

Zamenik kapitena Partizana dodao je da greške u Evropi moraju da se svedu na minimum jer se i najmanja kažnjava.

- Pažnju moramo da obratimo bukvalno na svaku sitnicu, jer se u Evropi i mala greška kažnjava surovo. To su ekipe koje su mnogo kvalitetnije nego kod nas u prvenstvu i svako opuštanje u bilo kom trenutku može skupo da košta.

On je dodao da je ekipa dosta promenjena u odnosu na prošlu sezonu i da joj je potrebno vreme da se uigra.

- Ne bih poredio timove od prošle i ove godine, posebno što nijednu takmičarsku utakmicu nismo odigrali u ovom sastavu i sigurno je da će nam trebati vremena da se bolje upoznamo i uigramo. Pripreme su jedno, kada krene takmičenje, u kojoj je svaka na ispadanje, nešto sasvim drugo.

Prva utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Zaglebja igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj.

izvor: zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 12 July 2016 12:58 AM
Povezani clanci: Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom Partizan može da licencira još jednog igrača za Zaglebje Džikić: Rakićević je interesantan, može da igra u Partizanu Sve o Partizanovom putu do Lige Evrope: Kompletna lista protivnika, termini za žreb i utakmice Crno-beli krenuli na meč protiv Cibone
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.