shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Crno-beli krenuli na meč protiv Cibone

0 Komentari
456
16-10-15

U okviru VI kola regionalne, ABA lige j.t.d. košarkaši Partizana će igrati na gostujućem terenu protiv ekipe Cibone. Ovog jutra, crno-beli su iz Humske ulice krenuli na put sa verom u svoje mogućnosti i željom da sav dosadašnji rad pretoče u 40 minuta dobre i agresivne igre u Draženovom domu.

"Cibona ima iskusnu ekipu koja će nas sigurno dočekati sa maksimalnom motivacijom na svom terenu. Kod kuće igraju jako dobro, uprkos tome što i oni neke stvari rešavaju hodu, pre svega kada je u pitanju kompletiranje sastava. Sigurno je da će sada želeti da poprave utisak iz Valjeva. Mi sa druge strane moramo da radimo na tome da nemamo praznog hoda tokom utakmice i da sa agresivnim pristupom prikažemo dobru igru." - rekao je trener Petar Božić.

Meč u Zagrebu,  igra se u subotu, 17. oktobra sa početkom u 17 časova. Sa ekipom je na put krenuo i Danilo Anđušić koji će imati povratnički debi u crno-belom dresu. 

izvor: kkpartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Crno-beli osudili rasizam na Banjici: Akt mržnje prema Partizanu i svim građanima Srbije Oslabljeni crno-beli nisu uspeli da se domognu "Žućkove levice" Marko Janković četiri godine crno-beli Kup Srbije: Partizan igra protiv Žarkova Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna Od danas ulaznice za Zaglebje, meč u Humskoj u četvrtak od 20,15 Brašanac: Ozbiljno protiv Zaglebja, opuštanje može da košta Prodaja ulaznica za meč Partizan – Zaglebie Lubin
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.