shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Oči dobro otvorene, Lale se ne šale!

0 Komentari
1124
9-09-15

Dobro je poznato koliko je Vojvodina nezgodan protivnik crno-belima poslednjih godina, čak toliko, da spada u grupu onih timova koji su znali i titulu da odnesu. Sada je pred crno-belima slična situacija, a protivnik ponovo isti. Posebno nezgodan je trenutak u kome Partizan dolazi na Karađorđe, jer je poslednjih nekoliko utakmica domaćin loše odigrao i zabeležio poraze u seriji . 

No, svakome iole informisanijem, jasno je da to nema nikakve veze sa onim što će se dešavati kada u nedelju na travu istrče crveno i crno-beli. Nekako, Vojvodina je posebno inspirisana kada joj je rival Partizan, bilo u Novom Sadu, bilo u Beogradu. Tim koji vodi Zlatomir Zagorčić je sigurno po kvalitetu ravan vodećima iz naše lige, jer je idealan spoj mladosti i iskustva, a ova trenutna kriza rezultata nije realan pokazatelj njihove vrednosti. Zato, oprez, Lale se ne šale!

Shodno navedenom u gornjem delu teksta, nadamo se da će stručni štab i prvotimci Partizana pristupiti susretu u Novom Sadu, jer i oni dobro znaju da je Vojvodina tim za poseban respekt. Posebno ih dobro poznaje Milinković, jer je pre par godina bio njihov trener, što bi trebalo da ima težinu u pripremi i pristupu meču. Dobra okolnost po crno-bele je što su se u tim vratili posle preležene žutice Volkov i Drinčić, povređenih nema, pa će trener crno-belih moći da računa na sve prvotimce.

0.0
Poslednje azuriranje: 11 September 2015 05:27 AM
Povezani clanci: Počinje fudbalsko proleće Počinje FIBA liga šampiona Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Počinje polufinalna serija Tomić: Da završimo sezonu pobedom i dobrom igrom
lale

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.