shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Radomir Antić i Bora Milutinović najavili utakmicu života – sutra svi na stadion!

0 Komentari
1422
23-05-16

asovi_2

Veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda “Asovi za decu” biće održan u utorak, 24. maja 2016. sa početkom u 20h na stadionu Partizana u Beogradu . Na istorijskoj utakmici života igraće naše najveće fudbalske zvezde – tim Radomira Antića sa kapitenom Dejanom Stankovićem na čelu na terenu će se suočiti sa timom Bore Milutinovića sa kapitenom Predragom Mijatovićem, a učešće su potvrdili i Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Mateja Kežman, Ivica Kralj, Milinko Pantić, Andrija Delibašić, Niša Saveljić i mnogi drugi, dok je sav prihod od utakmice namenjen prikupljanju sredstava za projekat NURDOR-a (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) za izgradnju hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Na konferenciji za novinare koja je danas održana u Beogradu, javnosti su se obratili treneri Radomir Antić i Bora Milutinović, mlada fudbalerka Crvene Zvezde koja se suočila sa rakom, Jovana Leposavić, kao i inicijator ovog humanitarnog meča, Jovan Simić.

Naš proslavljeni trener Radomir Antić izjavio je:

“Impresioniran sam ovolikim odzivom javnosti. Ovo je nešto više od same utakmice jer je fudbal ogledalo društva, ovo je jedna divna prilika da sutra svi zajedno budemo pobednici!”

asovi_5

Njemu se pridružio i čuveni trener Bora Milutinović, koji je svoje obaveze modifikovao da bi došao na ovaj humanitarni meč: “Ponosan sam što mogu da učestvujem i pozivam igrače da daju sve od sebe sutra, nije važno ko će da pobedi važno je da se skupe sredstva za našu decu!”

asovi_3

Jovana Leposavić je izjavila:

“Fudbal je život a sve drugo su sporedne sitnice!” i pozvala još jednom celu Srbiju da dođe na stadion: “Pozivam sve navijače da se ujedine i da pomognu mojim drugarima koji se leče!”

asovi_6

Član EXIT fondacije, Jovan Simić, inicijator utakmice, zahvalio se svim učesnicima, kompanijama koje su donirale novac, a posebno gdin. Antiću i Milutinoviću:

„Želeo  bih  da se zahvalim gospodinu Bori Milutinoviću i Radomiru  Antiću što su izdvojili vreme  da učestvuju u ovoj akciji, ja prosto ne mogu da verujem da su oni sada tu i da se ovo sutra dešava. Tri godine sam razmišljao o ovome, to mi je bila velika želja, pre šest meseci kada sam naišao na pozitivne reakcije  sedeći sa ljudima iz Egzita kada su i usledili prvi pozivi,  shvatio sam da je moguće ostvariti svoje snove i da je podrška  javnosti veoma važna.“

asovi_4

On je predstavio i timove na utakmici. Za tim Radomira Antića igraće:

Golmani: Boban Bajković, Željko Brkić, Đorđe Pantić.

Odbrana: Špira Grujić, Nikola Lazetić, Boban Dmitrović, Gordan Petrić, Marjan Marković, Slavoljub Đorđević, Stepanov Milan, Sabo Zoltan.

Sredina: Darko Ljubojević, Dejan Stanković (c), Boško Janković, Ognjen Koroman, Nenad Kovačević, Gojko Kačar, Leo Lerinc, Luka Milunović.

Napad: Danko Lazović, Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mihajlo Ognjenović, Pauča Petar.

Bonus igrači: Jovana Leposavić- golman, Zoran Kesić.

asovi_1

Za tim Bore Milutinovića igraće:

Golmani: Dejan Radić, Ivica Kralj, Živko Živković.

Odbrana: Milivoje Ćirković, Uroš Račić, Mirko Poledica, Ljubiša Dunđerski, Niša Saveljić, Miloš Stojanović, Goran Bunjevčević.

Sredina: Milan Smiljanić, Goran Bogdanović, Damir Čakar, Darko Tešović, Jovan Stanković, Dragan Mladenović, Goran Stevanović, Branko Brnović, Miodrag Pantelić, Pavlovski Marko.

Napad: Predrag Mijatović (c), Milan Purović, Andrija Delibašić, Mateja Kežman, Igor Glušević, Saša Drakulić.

Bonus igrači: Lazar Ristovski, Dejan Ćirjaković, Jovan Simić.

asovi_7

Portparolka Partizana, Biljana Obradović, predstavila je sliku uskršnjeg jajeta umetnika Momčila Mome Bjekovića u akvarel tehnici, koje je dato na aukciju, dok se na njemu nalaze svi potpisi prvotimaca Partizana. Sva sredstva od prodaje biće preusmerena na račun NURDOR-a za izgradnju hemato-onkološkog centra u Nišu i svi su pozvani da učestvuju.

Humanitarni meč “Asovi za decu” biće realizovan u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR, FK Partizan, kao i TV Prva i Vision Team.

Ulaznice za veliki humanitarni meč “Asovi za decu”,  po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i 500 dinara za Zapad i Istok, dostupne su na prodajnim štandovima u Ušće Shopping centru (II sprat).

Prodaja je počela i na blagajnama stadiona Partizana. Karte mogu da se kupe i putem mreže Gigs Tix u knjižarama Vulkan širom Srbije, Mikser House-u u Beogradu, Pariskom magazinu u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. U prodaji su i porodične ulaznice za Istok i Zapad – po ceni od 1000 dinara za tri ulaznice. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

asovi-za-decu

Zašto baš dečji hemato – onkološki centar u Nišu?

Uslovi lečenja dece koja su onkološki pacijenti u Nišu mnogo su nepovoljniji u odnosu na ostale klinike u Srbiji. Svakodnevno, mali pacijenti se suoče sa preprekama kao što su nedovoljno smeštajnih kapaciteta, nezadovoljavajući higijenski i tehnički standardi, neadekvatan prostor za kvalitetno provođenje slobodnog vremena dece, nemogućnost da deca primaju radio terapiju, već se upućuju na dalje lečenje u Beograd… Projektom izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, deca će dobiti lečenje po najvišim smeštajnim, higijenskim i medicinskim standardima, što značajno olakšava njihov boravak i snjihovih roditelja u bolnici i i šanse za izlečenje. Više o detaljima projekta na ovom linku. Svi koji žele da pomognu izgradnju novog niškog hemato-onkološkog odeljenja već danas, mogu to učiniti slanjem SMS-a na broj 1150.

izvor,foto: partizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: 23 May 2016 09:10 PM
Povezani clanci: Od sutra počinje prodaja ulaznica za meč protiv Union Olimpije Od sutra prodaja ulaznica na blagajnama stadiona Partizan Partizan sutra promoviše dva pojačanja! Džikić pred treću utakmicu finala: „Borićemo se sve dok finalna serija traje." IV kolo Superlige. Borac - Partizan NIS / FOTO / 17.05.2016 Partizan sutra u Čačku
fk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.