shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Crno-belo veče u Čačku s legendama Partizana

0 Komentari
1574
17-05-16

Fondacija „Grobari za nas“ u petak organizuje donatorsko veče, uz prisustvo velikog broja poznatih partizanovaca

U organizaciji fondacije „Grobari za nas“ treći put će se u Čačku održati donatorska manifestacija „Crno-belo veče“. I to u petak 20. maja u 18.00 u hotelu „Beograd“.

Cilj ovog skupa je druženje navijača i simpatizera Partizana, ali i prikupljanje novčanih sredstava za rukometni, vaterpolo i hokejaški klub Partizan.

Očekuje se dolazak Partizanovih legendi poput predsednika KK Partizan Nikole Pekovića, predsednika VK Partizan i predsednika Sportskog saveza Srbije Aleksandra Šoštara, trenera crno-belih vaterpolista Vlade Vujasinovića, zatim bivših i sadašnjih fudbalskih asova Nenada Bjekovića, Momčila Vukotića, Saše Ilića i mnogih drugih. Upriličiće se i aukcija sportske opreme i rekvizita.

Pored Čačana, „Crno-belo veče“ će svojim prisustvom uveličati i Grobari iz Novog Sada, Kragujevca, Niša, sa Zlatibora…

Za dobro raspoloženje pobrinuće se popularni bend „Stari Grad“, a dodatne informacije mogu se dobiti kod Mikice Damjanovića Ćaje koji je zadužen za organizaciju ispred čačanskog ogranka ove fondacije.

 

 

 

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Everton objasnio zašto je zaplakao, igrači Partizana zajedno u akciji stop rasizmu Remi Partizana na evropskoj premijeri Miroslav Radović nastavio niz povratnika u Partizan, želi da ostavi dublji trag u crno-belom Skaut Partizana: Zaglebje je jedini državni klub u Poljskoj, nisu bunkeraši Nova pobeda Partizana na pripremama, Vlahović strelac Marko Jovanović otvorio dušu: Nisam ovo zaslužio od Partizana Fofana otišao iz Partizana i oprostio dug Navijači Partizana i Sasa ilić u humanitarnoj akciji pomoći Heroju sa Košara ! / FOTO / Privremena uprava Partizana: Posebno zadovoljstvo zbog ostanka legende tima Saše Ilića VELIKO PRIZNANJE: Kapiten Partizana blistao u Trevizu
Grobari za nas

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.