shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Džikić pred duel sa Megom: "Teška utakmica za obe ekipe"

0 Komentari
1163
20-05-16

Utakmica V kola Superlige Srbije odlučiće o tome koji tim će u polufinale ući kao pobednik grupe B.  

U subotu, 21. maja sa početkom u 21 čas, Partizan dočekuje Mega Leks u okviru V kola superlige Srbije. Pred sutrašnji duel, crno-beli su zabeležili četiri pobede u isto toliko odigranih susreta grupe B, dok ekipa Mege ima učinak od tri pobede i jednog poraza.

Prvi duel ovih ekipa u Superligi, odigran je u 11 maja u Sremskoj Mitrovici kada cu crno-beli trijumfovali rezultatom 81:85. Pred sutrašnji duel, trener Partizana, Aleksandar Džikić, je izneo svoja očekivanja:  

“Sigurno je da će utakmica biti zanimljiva, teška za obe ekipe. Mega ima talenta i kvaliteta, a poslednju utakmicu smo mi dobili, tako da očekujem da su spremni na sve kako bi pobedili. Nadamo se velikoj podršci navijača.” – izjavio je Džikić.

Centar crno-belih, Darel Vilijams očekuje težak duel protiv Mega Leksa.

“Odličan su tim, veoma talentovan, sa nekoliko sjajnih atleta. Biće teško pobediti ih ponovo u kratkom periodu ali ćemo dati sve od sebe da uz naše navijače dođemo do trijumfa.” – istakao je Vilijams.

Meč počinje u 21 čas. Ulaznice će se naći u prodaji na blagajni dvorane “Aleksandar Nikolić” (Pionir) 2 i po sata pre početka susreta po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter. Pre toga, ulaznice za tribine će biti u prodaji u zvaničnoj prodavnici KK Partizan NIS tokom čitavog dana u subotu.

Pozdrav za šampione i revijalni meč

Pre početka meča V kola Superlige Srbije, publika će imati priliku da pozdravi pionire KK Partizan NIS, šampione Srbije u sezoni 2015/16.

Na poluvremenu utakmice, kratak revijalni meč će odigrati selekcija igrača KK Partizan NIS rođenih 2002. godine i mlađih, protiv vršnjaka iz KK Trepča.    

(Foto: Miroslav Todorović/KK Partizan/KSS)  izvor:http://kkpartizan.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Džikić pred Kup Radivoja Koraća: "Znamo da će Niš biti dobar domaćin" Vujošević: Raduje me pobeda u derbiju,bolje danilović predsednik kss nego neki iz predgradja! Džikić: Da li sam zadovoljan sa 4-0? Naravno, bolje je nego 0-4 Partizan igra protiv Cibone prvi meč pred domaćom publikom 2 kolo Super lige Srbije Napredak - Partizan 31.07.2016 /FOTO/ Mihajlović pred meč sa Zaglebjem: Srce mora da bude vruće, a glava hladna Džikić: Rakićević je interesantan, može da igra u Partizanu Todorić: Džikić odlazi u Toronto PARTIZAN ČEKA PREDSEDNIKA: Jovičić kao kompromis Intervju: Nikola Peković, predsednik KK Partizan NIS
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.