shopify stats

Partizan iznad SVIH kategorije članaka , foto / video/ prilozi

Todorić: Džikić odlazi u Toronto

0 Komentari
1730
18-06-16

Angažman u NBA nije prepreka za rad u Partizanu, uveliko se radi na stvaranju tima za sledeću sezonu

Aleksandar Džikić će biti deo stručnog štaba Toronta. Taj deo informacije koja je stigla iz Treviza i brzo se proširila košarkaškom Srbijom, posebno njenim crno-belim delom, je tačna.

Dilema je bila, da li će trener Partizana, jer Džikić ima važeći ugovor sa crno-belima, sa Torontom raditi samo tokom NBA letnje lige u Las Vegasu ili će ostati i tokom sezone?

Dragan Todorić, sportski direktor Partizana, nema nikakvu dilemu.

– Džikić je dobio poziv za NBA letnju ligu i to je to – kratko je rekao Todorić.

Taj letnji angažman neće biti nikakva prepreka, niti otežavajuća okolnost kad je u pitanju Džikićev angažman u Partizanu. Prosto, završiće se 18. jula, sa poslednjom utakmicom Letnje lige. Todorić je dodao:

– Nema prepreka jer će on u tom trenutku biti na odmoru.

Ali, pre nego što ode na taj „radni odmor“, Džikić uveliko radi na sklapanju tima za narednu sezonu.

– O potencijalnim pojačanjima smo pričali u petak ceo dan, pa i četvrtak. Neke stvari su jasnije, ali još ništa definitivno i nije za iznošenje u javnost.

Iako je nedavno najavio da će po povratku Džikića sa kampa u Trevizu, moći da kaže nešto konkretnije o pojačanjima, pa i tome ko iz će iz ove ekipe ostati, a kome će se zahvaliti, Todorić nije mogao da pruži nikakvu novu informaciju.

– Da sačekamo do sledeće sedmice. Imamo razgovore sa menadžerima i igračima, posle kojih ćemo reći ko ide, a ko ostaje, pa i ko dolazi – zaključio je Todorić.

Podsećamo, crno-bele je za sada pojačao samo Stefan Birčević, koji je potpisao dvogodišnji ugovor. Petorka iz starog tima sigurno nastavlja. To su: Vanja Marinković, Aleksandar Cvetković, Mihajlo Andrić, Adin Vrabac i Miloš Koprivica.

Prioritet kluba je dovođenje domaćih igrača, dok će se sa angažovanjem stranaca sačekati.

izvor:zurnal.rs

0.0
Poslednje azuriranje: -/-
Povezani clanci: Partizan i Božinov sporazumno raskinuli ugovor, Bugarin odlazi bez obeštećenja, ali oprostio dugovan Džikić pred Kup Radivoja Koraća: "Znamo da će Niš biti dobar domaćin" Džikić: Da li sam zadovoljan sa 4-0? Naravno, bolje je nego 0-4 Džikić: Rakićević je interesantan, može da igra u Partizanu Todorić: Cvetković, Marinković, Vrabac, Andrić i Koprivica ostaju, Avramović i Stevanović na listi ž Džikić pred treću utakmicu finala: „Borićemo se sve dok finalna serija traje." Džikić pred meč u Nišu: "Prilika da se zahvalimo navijačima za podršku na završnici kupa" Džikić pred duel sa Megom: "Teška utakmica za obe ekipe"
kk partizan

Nema još komentara u ovom članku...

Hoćete li da komentarišete?

Vaša email adresa će biti objavljena.